Ons bedrijf levert en monteert vloeistofdichte pvc vloeren.

Kenmerken en specificaties

Onze vloeistofdichte pvc vloeren staan bekend om het feit dat zij slijtvast, hoog belastbaar en eenvoudig te onderhouden zijn. Het betreft een zogenoemd groen product, waarbij de tegels zijn vervaardigd van hoogwaardig gerecycled pvc en het snijafval retour wordt genomen en wordt gerecycled. Daarnaast kunnen wij onze vloeren snel leveren en monteren, waardoor de belasting voor uw bedrijfsvoering minimaal is.

Specificaties pvc-tegel

Oppervlaktestructuur Licht gestructureerd
Grondstof 100 % recycling pvc
Afmeting 490×490 mm
Dikte 10 mm
Gewicht 14.3 kg/m²
Hardheid 90-92 Shore
Antislip R11
Brandgedrag Cfl-s1 (B1)
Gebruiksklasse 34-41
Drukweerstand 0.13±0.11
Warmtedoorlaatweerstand 0.07 m² K / W
Elektrische weerstand 5 x 10¹° Ohm
Statische oplading -1.7² kV
Treksterkte 818 N/10mm
Verbinding Lip-las

kenmerken

Kleuren

Onze tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet en grijs. Op aanvraag kunnen er echter ook andere kleuren gemaakt worden zoals bijvoorbeeld blauw, geel, groen en rood.

123456

U kunt uw vloer verder een persoonlijke teint geven middels de keuze van de kleur van de lasdraad, welke ondermeer te verkrijgen is in de volgende kleuren: zwart, grijs, antraciet, blauw, geel, groen en rood.

Toepassingen

Onze vloeistofdichte pvc vloeren zijn door de vele voordelen die deze bieden uitermate geschikt voor toepassing binnen de volgende sectoren: horeca, bakkerijen, slagerijen, fabrieken, automotive, bedrijfsruimtes, chemische industrie, onderwijsinstellingen.

Mocht u een toepassing van onze vloersystemen overwegen binnen een sector die niet benoemd staat, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.