Ons bedrijf levert en monteert vloeistofdichte pvc vloeren.

Kenmerken en specificaties

Onze vloeistofdichte pvc vloeren staan bekend om het feit dat zij slijtvast, hoog belastbaar en eenvoudig te onderhouden zijn. Het betreft een zogenoemd groen product, waarbij de tegels zijn vervaardigd van hoogwaardig gerecycled pvc en het snijafval retour wordt genomen en wordt gerecycled. Daarnaast kunnen wij onze vloeren snel leveren en monteren, waardoor de belasting voor uw bedrijfsvoering minimaal is.

Specificaties pvc-tegel

OppervlaktestructuurLicht gestructureerd
Grondstof100 % recycling pvc
Afmeting490×490 mm
Dikte10 mm
Gewicht14.3 kg/m²
Hardheid90-92 Shore
AntislipR11
BrandgedragCfl-s1 (B1)
Gebruiksklasse34-41
Drukweerstand0.13±0.11
Warmtedoorlaatweerstand0.07 m² K / W
Elektrische weerstand5 x 10¹° Ohm
Statische oplading-1.7² kV
Treksterkte818 N/10mm
VerbindingLip-las

kenmerken

Kleuren

Onze tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet en grijs. Op aanvraag kunnen er echter ook andere kleuren gemaakt worden zoals bijvoorbeeld blauw, geel, groen en rood.

123456

U kunt uw vloer verder een persoonlijke teint geven middels de keuze van de kleur van de lasdraad, welke ondermeer te verkrijgen is in de volgende kleuren: zwart, grijs, antraciet, blauw, geel, groen en rood.

Toepassingen

Onze vloeistofdichte pvc vloeren zijn door de vele voordelen die deze bieden uitermate geschikt voor toepassing binnen de volgende sectoren: horeca, bakkerijen, slagerijen, fabrieken, automotive, bedrijfsruimtes, chemische industrie, onderwijsinstellingen.

Mocht u een toepassing van onze vloersystemen overwegen binnen een sector die niet benoemd staat, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.